Holmegruppen ApS er i rivende udvikling, og vi har brug for dygtige og engagerede udviklere, som kan hjælpe os med at løfte vores sites til nye højder – enten som studiejob eller deltid.

OM JOBBET
Holmegruppen ApS driver en række sites indenfor e-handel og finansering. Vi benytter primært Open Source platforme med fokus på PHP og MySQL. I jobbet vil du blandt andet arbejde med udvikling af nye moduler og funktioner, samt vedligeholdelse af eksisterende. Du vil derudover komme til at arbejde i både frontend og backend. Løn tilbydes efter kvalifikationer.

DU HAR ERFARING MED FØLGENDE TEKNOLOGIER:

  • PHP
  • MySQL
  • Javascript (JQuery)
  • CSS

DET FÅR DU HOS OS
Du får et spændende job med stor fleksibilitet og gode muligheder. Du bliver en del af et ungt, internationalt team med god energi og høje ambitioner. Den rette kandidat får et fleksibelt job i et inspirerende kontormiljø (Nørrebrogade 44, 8000 Aarhus). Hos os må det godt være sjovt at komme på arbejde, samtidig med at man får udfordret og udviklet sine faglige kompetencer.

OM HOLMEGRUPPEN
Vi har drevet webshops siden 2009. I dag består Holmegruppen ApS af 10 medarbejdere. Du kan læse mere om os på www.holmegruppen.dk

Kan du se dig selv i stillingen? Så send straks en ansøgning på job@holmegruppen.dk – emnet skal være ”webudvikler”. Ansøgningsfrist d. 10/10-2020

Har du spørgsmål til os, så send os en email eller ring til Kristian på +45 60 62 19 79