Opslag opdateret: 21. marts 2023

Vi har meget travlt i øjeblikket, så vi søger en deltid eller fuldtidsmedarbejder til vores lager. Her får du ansvaret for at sende de rigtige pakker afsted til vores mange kunder. Du vil bl.a. plukke og pakke for webshoppen Fashiongirl, hvor vi sælger skønhedsprodukter og accessories til kvinder i hele Europa.

Opgaverne omfatter bl.a.
– Plukke og pakke ordrer
– Varemodtagelse
– Opfyldning af varer
– Ad hoc-opgaver

Praktisk om jobbet
Ordrerne som du pakker hører til i den lettere ende (0,3 kg i gennemsnit), og arbejdet er derfor ikke fysisk hårdt. Du vil indgå som en vigtig del i vores lager-team, hvorfra du også vil få god støtte og vejledning i den første tid.

Hvem er du?
– Kan holde overblik og arbejde selvstændigt
– Du er struktureret, målrettet og følger dine opgaver til dørs
– En god og stabil kollega, som trives sammen med et team hvor tempoet kan være højt

Opstart vil være hurtigst muligt. Alt arbejdet vil foregå på vores adresse: Essen 41, 6000 Kolding

Hvem er Holmegruppen?
Holmegruppen ApS er en gazelle-virksomhed beliggende i Kolding. Herfra driver vi flere e-handels butikker, såsom Fashiongirl, Lookfoxy, Lookperfect m.m. Virksomheden er 10 år gammel, og består i dag af 10 medarbejdere.

Ansøgning og spørgsmål
Du kan enten ansøge ved at klikke på “Send ansøgning”-knappen foroven eller ved at sende en mail til job@holmegruppen.dk mærket “Lagermedarbejder”.

Alle ansøgninger behandles fortroligt.  Vi kalder løbende kandidater til samtaler. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på telefon 75 50 45 60. 

Send din ansøgning og CV allerede i dag. Vi glæder os til at høre fra dig! 

Shopping Basket